FB

August 6, 2022 | 7:00

THËNIE / Shpesh lumturia gjendet në qëndrimin tonë. Rrethojeni veten me njerëz pozitivë, të përkushtuar ndaj aktiviteteve që janë të ndryshme nga rutina juaj.

Shpesh lumturia gjendet në qëndrimin tonë. Rikujtimi i atyre momenteve që gjenerojnë ndjenja pozitive tek ju mund t’ju ndihmojë të qartësoheni dhe të kaloni periudha të vështira. Rrethojeni veten me njerëz pozitivë, të përkushtuar ndaj aktiviteteve që janë të ndryshme nga rutina juaj.

 

Elisabeth Kübler-Ross, psikiatre zvicerane

 

c

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top