FB

December 21, 2021 | 8:00

THËNIE / Shpirti i Krishtlindjeve është shpirti i të dhënit dhe të falurit!

Shpirti i Krishtlindjeve është shpirti i të dhënit dhe të falurit!

James Cash Penney, sipërmarrës amerikan

004

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top