FB

January 10, 2022 | 8:00

THËNIE / Të jesh i lumtur është të gjesh forcë te falja, shpresë në beteja, siguri në skenën e frikës, dashuri në mosmarrëveshje!

Të jesh i lumtur nuk është të kesh një qiell pa stuhi, një rrugë pa aksidente, të punosh pa lodhje, apo marrëdhënie pa zhgënjime. Të jesh i lumtur është të gjesh forcë te falja, shpresë në beteja, siguri në skenën e frikës, dashuri në mosmarrëveshje!

 

03

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top