FB

January 12, 2022 | 8:00

THËNIE / Të jesh i lumtur është të kesh pjekurinë të jesh në gjendje të thuash: “Po, kam gabuar”.

Të jesh i lumtur është të lejosh që krijesa që jeton në secilin prej nesh të jetojë e lirë, e gëzuar dhe e thjeshtë. Është të kesh pjekurinë të jesh në gjendje të thuash: “Po, kam gabuar”.

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top