FB

February 16, 2021 | 8:00

THËNIE / Terapia e vërtetë konsiston në afrimin me hyjnoren…

Terapia e vërtetë konsiston në afrimin me hyjnoren; sa më shumë që dikush arrin përvojën e hyjnores, aq më shumë çlirohet nga mallkimi i patologjisë.

Carl Gustav Jung

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top