FB

August 4, 2022 | 7:00

THËNIE / Thashethemet janë një forcë e natyrës njerëzore. Kushdo që i është bindur natyrës, duke transmetuar një thashethem, ndjen lehtësimin shpërthyes që shoqëron plotësimin e një nevoje parësore

Thashethemet janë një forcë e natyrës njerëzore. Kushdo që i është bindur natyrës, duke transmetuar një thashethem, ndjen lehtësimin shpërthyes që shoqëron plotësimin e një nevoje parësore.

Primo Levi, shkrimtar

 

l

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top