FB

July 12, 2021 | 8:00

THËNIE / Triumfi i njeriut të vërtetë vjen nga hiri i gabimit të tij!

Triumfi i njeriut të vërtetë vjen nga hiri i gabimit të tij.

 

Pablo Neruda

 

5

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top