FB

June 22, 2022 | 7:00

THËNIE / Udhëtim do të thotë që çdo rrugë t’ju çojë në buzë të vetes!

Udhëtim do të thotë që çdo rrugë t’ju çojë në buzë të vetes! Përmes udhëtimit kushdo mund të mësojë: Kush është. Cilin rol përfaqëson në jetën e tij. Kush është roli që i përshtatet. Mund të ketë shumë. Zgjidhni dhe merrni. Ëndërroj të udhëtoj kudo.

Nga Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top