Thënie

January 9, 2021 | 8:00

THËNIE / Vlera reale e njeriut është ajo që ai bën dhe ajo çfarë ai është

Vlera reale e njeriut është ajo që ai bën dhe ajo çfarë ai është. Dhe kur ajo që bën një grua është joshëse, sytë e saj shkëlqejnë. Por fatkeqësisht, tashmë shumë pak njerëz i shikojnë gratë në sy.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top