FB

October 8, 2022 | 7:00

THËNIE / Mos shpenzoni kohë dhe energji për njerëzit që ju bëjnë të ndiheni mirë dhe më pas nuk iu përgjigjen mesazheve tuaja dhe zhduken…

Mos shpenzoni kohë dhe energji për njerëzit që ju bëjnë të ndiheni mirë dhe më pas nuk iu përgjigjen mesazheve tuaja dhe zhduken.  Ndaloni së pranuari thërrimet e vëmendjes dhe komunikimit dhe lutuni për më shumë. Ndaloni së imagjinuari “po sikur”, sepse nuk është kështu! Ndaloni të zhvlerësoni veten dhe të prisni që dikush tjetër t’ju japë gëzim ose përmbushje. Investoni në veten tuaj. Në vetë-përmirësimin tuaj. Në interesat dhe gjërat që ju doni. Në cilësinë e jetës tuaj që ju përcaktoni. Për njerëzit e rinj, pozitivë. Investoni në menaxhimin e stresit dhe ankthit tuaj. Në besimin në veten tuaj. Dhe do të shihni se jeta juaj do të ndryshojë, hap pas hapi.  

Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top