FB

February 17, 2021 | 8:00

THËNIE / Nëse ka diçka që dëshirojmë të ndryshojmë tek fëmija, në fakt do të duhej ta fillonim nga vetja

Nëse ka diçka që dëshirojmë të ndryshojmë tek fëmija, së pari duhet ta shqyrtojmë mirë dhe të shohim nëse nuk ka diçka që në fakt do të duhej ta ndryshonim më mirë tek vetja.

Carl Gustav Jung

11

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top