FB

March 16, 2021 | 8:00

THËNIE / Nëse kërkon vetëm fjalë, pyet një burrë; nëse kërkon vepra, pyet një femër

“Nëse kërkon vetëm fjalë, pyet një burrë; nëse kërkon vepra, pyet një femër”- Margaret Thatcher

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top