FB

February 18, 2021 | 8:00

THËNIE / Njeriu ka absolutisht nevojë për ide dhe besime që i japin kuptim jetës së tij

Njeriu ka absolutisht nevojë për ide dhe besime të përgjithshme që i japin kuptim jetës së tij dhe që e lejojnë të identifikojë vendin e tij në univers.

Carl Gustav Jung

11

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top