FB

September 8, 2021 | 8:00

THËNIE / Nuk ka mbetur asgjë për të humbur kur ke gjetur atë që ia vlen të humbasësh!

Nuk ka mbetur asgjë për të humbur kur ke gjetur atë që ia vlen të humbasësh.

 

Fabio Privitera, fizikant, poet, tekstshkrues

2

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top