FB

September 9, 2021 | 8:00

THËNIE / Shpirti është si një farë që duhet të mbijë dhe të zhvillohet. Ky është një luks i madh për shumë pak burra

 

Shpirti është si një farë që duhet të mbijë dhe të zhvillohet. Mund të përftohet vetëm gjatë jetës; jo vetëm kaq, por është një luks i madh, i rezervuar për shumë pak burra. Shumica e njerëzve e kalojnë tërë jetën e tyre pa shpirt, pa një mjeshtër të brendshëm. Për jetën e zakonshme, shpirti nuk është aspak i nevojshëm.

George Ivanovich Gurdjieff, filozof rus 

 

2

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top