FB

July 13, 2022 | 7:00

THËNIE / Të jesh vetvetja në botën ku jetojmë është një gjë shumë e shtrenjtë. Kushton dhe ia vlen!

Dëgjoni zemrën tuaj, askush tjetër nuk do të vijë në vendin tuaj! Të jetosh për të tjerët mund t’ju japë një jetë të rehatshme, por nuk është jeta juaj! Të jetosh për të tjerët nuk je gjallë, thjesht ekziston, thjesht, mbijeton. Duke jetuar për të tjerët, nuk keni jetuar kurrë ose keni jetuar aq gjatë kur bëtë atë që ju kërkoi zemra juaj. Jetoni me të tjerët, jo, për të tjerët! Me të vërtetë jeton vetëm kur je vetvetja!

Përgatiti Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top