FB

March 15, 2021 | 8:00

THËNIE / Zgjohuni me një buzëqeshje, bisedoni me një buzëqeshje…, gjithçka do të jetë më e lehtë!

Zgjohuni me një buzëqeshje, bisedoni me një buzëqeshje, filloni me një buzëqeshje dhe, gjithçka do të jetë më e lehtë!

Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top